Leo Komarov suihkuun kapteenin telomisesta – näin päävalmentaja kommentoi

Toronto Maple Leafsin Leo Komarovin ottelu New York Rangersia vastaan päättyi avauserässä.

Komarov taklasi erän lopussa Rangers-kapteeni Ryan McDonaghia. Puolustaja piti kiekkoa Toronton päädyssä ja hänellä oli pää alhaalla. Komarov lähestyi takaa ja hänen taklauksensa osui McDonaghia päähän.

Suomalainen sai suihkukomennuksen ja tiedossa voi olla pelikieltoa. McDonagh pelasi vasta toista peliään aivotärähdyksen jäljiltä. Hän jätti pelin kesken, mutta Rangersin mukaan kyseessä oli varotoimenpide.

– Leo pelaa kovaa, mutta hän ei ole likainen pelaaja. Heidän pelaajansa ikään kuin kyyristyi tilanteessa. Oli ikävää menettää Leo, sillä hänen ketjunsa dominoi peliä, Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock kommentoi tilannetta.

Rangers voitti pelin maalein 4-2. Yksi pelin hahmoista oli 35 laukausta torjunut Rangers-vahti Antti Raanta.