Helsingin Jokerit hävisi torstai-iltaisen kamppailun Moskovan Spartakia vastaan maalein 2-4.

Spartakin maalinteon aloitti ensimmäisessä erässä Sergei Shemljov. Lähes heti hänen maalinsa jälkeen tauluilla komeili vierasjoukkueen 2-0 johto. Tällä kertaa maalin teki Aleksandr Vasiljev.

Jokerien vastaus nähtiin toisen erän alussa, kun Pascal Pelletier viimeisteli kavennuksen Brandon Kozunin ja Peter Reginin syötöstä, mutta iloa ei kauan kestänyt. Ajassa 31.47 kiekko löysi jälleen Jokeri-maaliin. Tällä kertaa osui Charles Genoway.

Kolmannessa erässä vielä molemmat seurat osuivat kertaalleen. Ville Lajunen ensin Jokereille ja lopulta tehomies Vasiljev iski tyhjiin loppuluvut.

Ottelun aikana nähtiin fanien protesti koskien SKA:n maalilaulun soittamista edellisessä Jokerien kotiottelussa SKA:ta vastaan. Jokeri-kannattajien Eteläpääty-ryhmä marssi avauskiekon tiputtamisen jälkeen pois katsomosta. Eteläpääty alkoi kannustaa äänekkäästi seuraavan kerran kolmannessa erässä.