TPS sopimukseen lupaavan hyökkääjän kanssa – ”Iso osa hyökkäystä ensi kaudella”

© Kuva: Juha Tamminen

TPS on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Julius Vähätalon kanssa.

Nuori ja lupaava hyökkääjä jatkaa turkulaisseurassa näin ollen myös ensi kaudella.

– Julius on ottanut taas askeleita eteenpäin tällä kaudella ja uskomme, että hän jatkaa kehitystä ja tulee olemaan iso osa hyökkäystä ensi kaudella, HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

Vähätalo on iskenyt tällä kaudella 36 ottelussa liigassa tehot 9+4=13. Hän on Detroit Red Wingsin 6. kierroksen varaus kesältä 2014.

– Hyvät fiilikset sopimuksesta. Halusin jatkaa TPS:ssä ja nyt saan myös tehdä niin. Täällä on tällä hetkellä hyvä meininki. Tepsillä on mahdollisuus kärkisijoille, minne se kuuluukin. On hienoa olla mukana tekemässä töitä sen eteen, hyökkääjä luonnehti.