Steve Moses harmittelee NHL-unelman kariutumista – ”En saanut mahdollisuutta”

© Kuva: Ilari Isotalo

Steve Mosesin läpimurto NHL:ssä ei onnistunut Nashville Predatorsin paidassa.

Jenkkihyökkääjä mätti viime sesongilla Jokereiden paidassa 36 osumaa KHL:ssä tehden yhden kauden maaliennätyksen. Näytöt olivat sen verran vahvat, että miehelle avautui mahdollisuus Pohjois-Amerikassa.

26-vuotias laituri teki Nashville Predatorsin kanssa yksivuotisen sopimuksen. Moses ei kuitenkaan päässyt pelaamaan otteluakaan NHL:ssä. Pelaaja sai jääaikaa vain farmijoukkue Milwaukee Admiralsissa.

Lopulta pelaaja palasi takaisin KHL:ään joulukuun alussa. Seuraksi valikoitui Pietarin SKA.

– Liigoissa on eroja. Joillakin pelaajilla on vaikeuksia sopeutua toisenlaiseen pelityyliin. Mutta kaikkein tärkeintä on, että valmentajat luottavat sinuun ja antavat mahdollisuuden näyttää parhaimmat puolesi. Jos puhun Nashvillestä, en saanut mahdollisuutta pelata sitä peliä, jota KHL:ssä pelasin, Moses harmittelee seuransa verkkosivuilla.

SKA:n paidassa Moses on pelannut 13 ottelua pistein 7+4.