Carolina Hurricanesin kapteenin ja tähtihyökkääjän Eric Staalin jatkosopimusneuvottelut etenevät tällä hetkellä varsin rauhallisella tahdilla.

Staalilla on sopimus katkolla tämän kauden jälkeen ja hänen tulevaisuutensa Hurricanesissa on ollut isojen kysymysmerkkien ympäröimänä.

Hurricanes ja Staalin agentti Rick Curran ovat käyneet keskusteluja uudesta jatkosopimuksesta, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

– Hurricanesin GM Ron Francis ja Staalin agentti Curran keskustelivat tiistaina puhelimitse, mutta käytännössä asiat siirtyivät uudelle vuodelle. Kumpikaan Francis tai Curran eivät haluneet kommentoida mitään sen suurempaa julkisesti kuin että ovet eivät ole sulkeutuneet neuvotteluiden osalta tai että niissä olisi sen suurempaa aikataulua, TSN:n Bob McKenzie paljasti.

McKenzien mukaan tulevaisuudesta saatetaan kuitenkin saada tietoa tammikuun aikana, mutta on myös hyvin mahdollista, että jatkosopimusneuvottelut eivät lähde tuottamaan tulosta ja Staal nousee erittäin kuumaksi myyntikohteeksi helmikuun NHL:n siirtorajalla.

Se tulee vastaan 29. helmikuuta ja mikäli Staal ei ole siihen mennessä tehnyt jatkosopimusta, on hän varmasti yksi kysytyimmistä nimistä.

Tällä kaudella Staal on pamauttanut tehot 5+12=17 yhteensä 28 ottelussa Hurricanesin paidassa.