Calgary Flamesin huhutaan olevan Toronto Maple Leafsin maalivahdin Jonathan Bernierin perässä. Huhu on hivenen yllättävä, sillä Flamesilla on jo tällä hetkellä kolme yhden suunnan sopimuksella olevaa maalivahtia listoillaan.

– Calgary on keskustellut Bernierin hankkimisesta. Se ei ole myöskään hulluin idea. He tarvitsevat maalivahdin ensi kaudelle. Kaikki nykyiset vahdit ovat joko loukkaantuneita tai heidän sopimuksensa päättyy tähän kauteen, Calgary Sunin toimittaja Eric Francis totesi tilanteesta Sportsnet 590 -radiokanavalle.

Bernierillä olisi sopimustaan jäljellä vielä ensi kausi. Karri Rämön, Joni Ortion ja Jonas Hillerin sopimukset umpeutuvat kaikki tämän kauden jälkeen.

Francisin mukaan Flames on tosissaan maalivahtimarkkinoilla. Se lienee huono uutinen suomalaisveskarien jatkon kannalta.

– Flames katsoo kaikki mahdollisuudet. Bernier on pelaaja, josta seurajohto on keskustellut, sillä he näkevät hänessä potentiaalia.

Bernier on ollut surkea tällä kaudella. Hän ei ole voittanut ainuttakaan 11 pelaamastaan ottelustaan. Lisäksi Bernierin torjuntaprosentti on vaivainen 88,3 prosenttia.