Nashville Predatorsin puolustajalla Ryan Ellisillä paloi päreet Detroit Red Wingsin Darren Helmiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Helm taklasi ensin Ellistä lähelle päätä toisen erän lopulla. Helm sai taklauksesta kaksi minuuttia väkivaltaisuudesta. Se ei kuitenkaan ilmeisesti Ellisin mielestä ollut tarpeeksi, vaan hän purnasi tuomiota myöhemmin vielä vaihtopenkilläkin.

Ellis jopa heitti vettä tuomari Dan O’Rourken päälle, jotta saisi tuomarin huomion (katso videosta yltä).

Kolmannessa erässä nähtiin tilanne, jossa Helm ehti kiekkoon Predators-maalin taakse, ja Ellis huomasi tämän. Hän pääsi niittaamaan koston Helmille, joka lensi taklauksesta pää edellä päin laitaa. Ellis sai taklauksestaan jäähyn laitataklauksesta.

Ellisin kannalta pahinta oli – tai oikeastaan koston typeryyttä korostaa – se, että Detroit tasoitti pelin 4-4:ään Ellisin jäähyn aikana. Red Wings myös lopulta voitti ottelun jatkoajalla 5-4.