Menestysluotsi suitsuttaa NHL:n parasta pelaajaa – ”En tiedä ketään parempaa”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin päävalmentajalla ei ole vaikeuksia nimetä NHL:n parasta pelaajaa.

Tietenkin Joel Quennevillen näkemys on puolueellinen. Silti NHL-valmentajien kaikkien aikojen voittotilaston kolmospaikalla olevan miehen mielipiteeseen on helppo yhtyä, kun hän kehuu joukkueensa supertähteä Patrick Kanea.

– En tiedä varmuudella ketään parempaa. Hän on ollut niin hyvä. Hän on vaarallinen, tasainen, uhka joka kerta jäällä ollessaan. Kun hän koskee kiekkoon, niin taso nousee, Quenneville hehkuttaa Buffalo Newsille.

Kanen pelaamiseen ei ole vaikuttanut alentavasti viime kesän kohu-uutisointi raiskausepäilyn tiimoilta.

– Kiitän häntä siitä, kuinka hän hoiti tilanteen. Hänen keskittymisensä oli oikeassa asiassa. Mittaamme pelaamista tasaisuudella ja hän on ollut erinomainen. Hän on parantanut joka vuosi ja myös tänä vuonna on tapahtunut kehitystä, Quenneville arvioi.