Bluesissa alkukauden pelannut Kim Hirschovits siirtyy Oulun Kärppiin.

Asia varmistui keskiviikkona aamulla, kun oululaisjoukkue tiedotti sopimuksesta.

– Sen jälkeen, kun kuulimme, että hänen sopimuksensa oli irtisanottu, saimme nopealla aikataululla Kimin Kärppien mieheksi. Hienoa, että saatiin aikaiseksi sopimus, jonka myötä Hirso tulee vahvistamaan Kärppien joukkuetta, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Hirschovits purki sopimuksen Bluesin kanssa maanantaina ja asiat etenivät nopealla aikataululla.

– Totta kai mahdollisuus menestyä keväällä on iso tekijä. Organisaation ja Lauri Marjamäen toiminta Oulussa on sellaista, että kaikki hoidetaan vimpan päälle. Kärpät on erittäin laadukas joukkue, jolla on hyvä valmennus ja taustaorganisaatio. Olen aina ihaillut heidän toimintaansa siltä osin, minkälainen identiteetti joukkueella on, miten sitä on rakennettu ja miten siellä taistellaan joka vuosi menestyksestä.

– Tunteikkaita ja kiireisiä päiviä ollut. Eilen mietittiin näitä juttuja perheen kanssa, jonka jälkeen kävin hallilla hyvästelemässä kaverit, joiden kanssa on tullut tehtyä töitä muutama vuosi. Hetki menee varmasi asian ja koko syksyn käsittelyssä, mutta tällaista ammattikiekkoilu kuitenkin on. Muutoksia tulee eteen, ja niissä tilanteissa pitää pystyä nopeasti sopeutumaan ja laittamaan itsensä täysillä likoon. Mielenkiinnolla ja innolla odotan liittymistäni Oulun Kärppien riveihin, Hirschovits kävi läpi seuran tiedotteessa.

Sopimus on loppukauden mittainen, jossa on myös molemminpuolinen optio seuraavasta kaudesta.

Hirschovits voitti viime kaudella Liigan pistepörssin, kun hän iski 59 ottelussa tehot 13+45=58.