Jokeri-ikonilla juhlaottelu – vastassa yksi KHL-kauden heikoimmista joukkueista

© Kuva: Ilari Isotalo

Helsingin Jokerien hyökkääjä Jani Rita saa torstai-iltana Traktor Tsheljabinskiä vastaan täyteen 600 runkosarjaottelua Jokeri-paidassa.

Rita pelaa juhlaottelussaan nelosketjussa yhdessä Petteri Wirtasen ja hyökkäysketjuihin nousevan Daine Toddin kanssa.

Jokeri-ryhmällä on alla tiukka 6-5 jatkoaikavoitto Neftekhimik Nizhnekamskista tiistailta. Tuolloin ottelun ratkaisi tanskalainen puolustajatähti Philip Larsen. Traktorin pitäisi sarjataulukkoa katsoen olla helpompi pala Jokeri-pakalle kuin Neftekhimik, mutta jääkiekko on arvaamaton peli.

Traktor on tällä hetkellä itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä, kun taas Jokerit on läntisen konferenssin toisena.

Seurat ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran aikaisemmin, kun Jokerit vieraili Tsheljabinskissä. Tuolloin ottelun vei nimiinsä Traktor maalein 5-3. Traktor lähtee torstai-illan kamppailuun Jokerien tavoin voitto-ottelu alla, sillä seura kaatoi vieraskaukalossa Dinamo Rigan tiistaina rankkarien jälkeen maalein 3-2.

Jokeri-maalilla pelaa torstaina Riku Helenius. Hyökkäysketjuihin Jokerit tekee pientä hienosäätöä, kun Juhamatti Aaltonen siirtyy ykkösketjuun, Niklas Hagman kakkosketjuun ja Jesse Joensuu sekä Jere Sallinen ottavat paikat kolmosvitjasta.

Uusi hankinta Roope Talaja ei pelaa vielä torstaina.

Kertoimet (NordicBet)

Jokerit-Traktor torstai 10.12.2015. klo 18.30.
1.52 – 5.00 – 5.45