Suomalaishyökkääjä sai suuret kehut kovan luokan NHL-luotsilta – ”Ollut uskomattoman hyvä”

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Toronto Maple Leafsin riveissä suomalaishyökkääjä Leo Komarov on saanut tällä kaudella paljon roolia ja tulostakin on tullut.

Yön kierroksella Komarov oli Maple Leafsin näkyvimpiä hahmoja, kun Boston Bruinsia vastaan joukkueiden välinen kohtaaminen eteni aina voittomaalikilpailuun asti.

Komarov onnistui kerran täräyttämään kiekon ohi Bruinsin maalilla torjuneen Tuukka Raskin, mutta voittoon kyseinen osuma ei auttanut. David Krejci täräytti ainoana kiekon maaliin rankkareiden puolella, mikä varmisti Bruinsille 4-3-voittoon.

Tappiosta huolimatta Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock, joka on niittänyt menestystä muun muassa Kanadan maajoukkueen peräsimessä, ylisti kovasti Komarovin otteita niin yön pelissä kuin jo viime pelien osalta.

– Hän on ollut uskomattoman hyvä. Hän on vaarallinen joka ilta ja pelaa kovaa illasta toiseen, Babcock sanoi Komarovista jatkaen.

– Hän pystyy pelaamaan hyökkäyspeliä, hän pystyy puolustamaan, hän on hyvä pelaaja, kuului Babcockin tiiviselmä.

22 ottelussa tällä kaudella Komarov on iskenyt tehot 7+4=11.

Maple Leafs on joukkueena tällä hetkellä itäisessä konferenssissa sijalla 13. 22 ottelusta se on kerännyt yhteensä 19 pistettä.

Bruins puolestaan on seitsemäntenä, kun sillä koossa on 20 ottelusta 23 pistettä.