Edmonton Oilersin hyökkääjä Iiro Pakarinen juhli kahdesti maalin merkiksi Detroit Red Wingsiä vastaan.

Ottelun päätyttyä tunnelmat olivat kuitenkin alakuloiset, sillä Red Wings otti 4-3-voiton jatkoajalla Niklas Kronwallin osumalla.

Pakarinen iski 2-1-kavennuksen maalin edestä toisessa erässä. Kolmannessa erässä Pakarinen karvasi voimalla kiekon hyökkäysalueella ja laukoi tarkasti ohi maalivahti Jimmy Howardin. Pakarisen illan toisella Oilers nousi tasoihin 3-3.

– Pakarinen oli määrätietoinen. Vartalon asento, vahva ja nopea laukaus. Hyvä yksilösuoritus, Oilersin päävalmentaja Todd McLellan kiitteli.

Kahden maalin iltapuhde oli Pakarisen NHL-uran ensimmäinen. Aiemmin mies oli osunut tolppien väliin kahdesti 31 peliin. Kuluvalla kaudella Pakarinen on pelannut 15 peliä pistein 3+0.