Kerroimme aiemmin kuinka Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughty kritisoi NHL:n tähdistöottelun uudistusta väsyttäväksi (lue lisää). Kolme vastaan kolme -turnaukseksi muuttuva tähdistökamppailu saa kuitenkin myös kehuja.

– Pelasin juniorina neljässä erilaisessa kolme vastaan kolme -sarjassa. Pelasin niitä pelejä runsaasti kesäisin. Se oli aina vuoden parasta aikaa, Flamesin hyökkääjä Johnny Gaudreau sanoi Calgary Sunille.

– Siitä tulee melko kiehtovaa meille pelaajille kuin myös faneille. Kolme vastaan kolme -kiekko on päästä päähän menevää kamppailua. Peli tuo myös hyvin esille pelaajien taitotasot, Flyersin Claude Giroux kehui uudistusta Inquirerille.

Turnauksen voittaneelle joukkueelle on luvassa myös miljoonan dollarin rahapalkinto, joka tietäisi noin 90 900 dollaria per pelaaja. Se kiehtoo suuresti Gaudreauta.

– Pelaan ehdottomasti paljon kovempaa, jos tuollainen summa on tarjolla, Gaudreau totesi.

– Ja uskon myös muiden pelaavan kovempaa, kun tarjolla on palkintoraha.

Flyersin hyökkääjä Wayne Simmonds veikkaa kolme vastaan kolme -otteluissa nähtävän paljon maaleja.

– En tiedä haluaako sitä (kolme vastaan kolme -pelaamista) tehdä koko ajan. Luojalle kiitos, ettemme pelaa niin pudotuspeleissä, mutta onhan tämä mahtava formaatti tähdistöviikonlopulle. Ottelu päättyy varmaan 30-20 lukemiin, Simmonds tokaisi.