Jokerit löysi vastauksia kysymyksiin ja kampesi vierasvoittoon

Jokereille meneillään on vieraspelien viikko, mikä meinasi kääntyä jo mollivoittoiseksi, kun vaikeuksia oli erityisesti tehottomuuden kanssa. Omskia vastaan se oli vielä pystynyt ottamaan niukan 1-0-voiton, mutta Barys Astanaa vastaan maalit jäivät kokonaan tekemättä.

Lauantaina vastaan asettui Avtomobilist, jota vastaan Jokerit lähti hakemaan vastauksia kysymyksiin tehottomuuteen liittyen.

Maalinteon kamppailussa aloitti kotijoukkue Avtomobilist, jonka avausmaalista vastasi suomalaishyökkääjä Eero Elo.

Jokerit tasoihin toi Peter Regin, joka katkaisi samalla yli 130 minuutin mittaisen maalittoman putken Jokereilla.

Avtomobilist johti kuitenkin ottelua kolmannessa erässä 2-1, mutta ensin Eetu Pöysti ja myöhemmin Brandon Kozun muuttivat tilannetta.

Pöystin tasoitusmaali syntyi vastahyökkäyksen päätteeksi. Kozun puolestaan oli ylivoimalla terävänä Philip Larsenin kudin irtokiekossa ja siirsi Jokerit johtoon.

Avtomobilist tuli kuitenkin kolmannen erän loppupuolella tasoihin, kun Jokereiden maalilla torjuneelle Riku Heleniukselle tuli musta hetki. Helenius kauhaisi tyhjää päädystä tulleesta pompusta ja Aleksander Pankov pääsi napauttamaan tasoituksen taululle.

Tämän osuman myötä ottelussa edettiin jatkoajalle. Siellä Avtomobilist sai ylivoiman, kun Niklas Hagman sai kampitusjäähyn. Ylivoimalla suomalaishyökkääjälle Elolle haettiin kovasti paikkaa, mutta Jokerit kesti.

Rankkareilla Jokerit onnistui kääntämään pelin itselleen, kun omissa yrityksissään onnistuivat sekä Kozun että Regin. Helenius puolestaan venyi tarvittaviin koppeihin Avtomobilistin yrityksien edessä ja näin loppulukemat olivat Jokereiden eduksi 4-3.

Vieraskiertueen viimeinen ottelu Jokereilla on ohjelmassa maanantaina, kun vastassa on Jugra.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.