Max Labovitch on 91-vuotias entinen NHL-pelaaja. Labovitch on omien sanojensa mukaan viimeinen hengissä oleva pelaaja, joka pelasi New York Rangersin kauden 1943-44 joukkueessa.

Labovitch sai Winnipeg Sunin mukaan muutama päivä sitten soiton Rangersin alumni-toimistolta. Ex-pelaajalle soittanut nainen oli tarjonnut Labovitchille kahta lippua Winnipeg Jetsin ja Rangersin väliseen otteluun Winnipegissä, jossa hän nykyisin asuu.

Labovitch oli pitänyt ideaa hyvänä ja suostunut lähtemään otteluun, mutta sitten lippuja tarjonnut nainen oli sanonut jotain, mitä Labovitch ei ollut uskoa.

– Hän kysyi: ”Mikä on pankkikorttisi numero? Tämä tekisi 180 dollaria per lippu”. Olen melkein 92-vuotias. Vanhin Rangers-pelaaja yhä hengissä ja vanhimipia entisiä NHL-pelaajia ylipäätään. Minusta se ei ollut kovin jalomielistä pyytää minua maksamaan lipuista, Labovitch kertoi Winnipeg Sunille.

– Minusta tuo oli melko halpamainen temppu Rangersilta.

Labovitchia ei voi pitää kuitenkaan minään Rangers-legendana, sillä hän pelasi kaudella 1943-44 vain viisi ottelua Rangers-paidassa. Ainoa hänen tilastomerkintänsä tuolta kaudelta olivat neljä jäähyminuuttia.

Rangersin toimistolta oli kerrottu torstaina Winnipeg Sunille, että seura katsoo, mitä voisivat tehdä Labovitchin tilanteen korjaamiseksi.