Antti Raanta torjui kauden neljännen voittonsa New York Rangersin maalilla. Voitto oli tulikuumalle Rangersille yhdeksäs peräkkäinen.

Rangers kukisti kotihallissaan Toronto Maple Leafsin 4-3. Ottelun tehomies ja ykköstähti oli saldon 1+2 iskenyt Mats Zuccarello, joka iski voittomaalin vajaat minuutti ennen täyttä aikaa.

Raanta torjui maalillaan 23 laukausta. Voitto oli suomalaisvahdille kauden neljäs yhtä monesta ottelusta. Hän on toinen maalivahti, joka on aloittanut Rangers-uransa neljällä voitolla.

– Jää oli kova ja kiekko pomppi paljon, joten yritin selviytyä. Halusimme pisteet ja saimme ne, joten päivä oli hyvä. Siihen on oltava tyytyväinen, Raanta sanoi pelin jälkeen.

Rangers nousi voitollaan yksin NHL:n kärkijoukkueeksi ohi Montreal Canadiensin ja Dallas Starsin. Se on kerännyt kauden 18 ensimmäisestä pelistä 14 voittoa ja 30 pistettä. Se on uusi seuraennätys.

Rangers on edellisen kerran voittanut yhdeksän ottelua perätysten kaudella 1972-1973. Joukkue sivuaa seuraennätystä, mikäli se kaataa torstaina Tampa Bay Lightningin. Raanta on torjunut voittoputken aikana kolme ottelua Rangersin maalilla.