Liigakierroksen nostot: SaiPa jatkaa kovassa lennossa – KooKoolle ensimmäinen voitto

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Keskiviikon liigakierroksella kärkikamppailuna nähtiin SaiPan ja HIFK:n kohtaaminen Lappeenrannassa.

Siellä kotijoukkue jatkoi mainiota nykyvirettään, kun se kaatoi HIFK:n loppulukemien oltua 4-1.

Esillä olivat erityisesti SaiPan ulkomaalaisvahvistukset, kun puolustaja Sam Lofquist pamautti kaksi maalia ja kultakypärää kantanut Liigan pistepörssin kärkinimi David McIntyre kasasi kokoon tehot 1+1.

Voiton myötä SaiPa nousi sarjakärkeen, kun sillä on kolmesta ottelusta kasassa 8 pistettä. Samainen pistemäärä on myös Kärpillä, mutta SaiPan maaliero on parempi.

Kouvolassa sarjanousija KooKoo haki ensimmäistä voittoaan tälle liigakaudelle ja siinä se myös onnistui. HPK kaatui keskiviikon kohtaamisessa, kun loppulukemat olivat KooKoon eduksi 3-2.

Kouvolalaisilla esillä oli erityisesti Matthew Watkins, joka kasasi kokoon tehot 1+1.

Tampereella nähtiin viime kevään välieräuusinta, kun vastakkain olivat Tappara ja Lukko. Tällä kertaa paremmat fiilikset jäivät raumalaisille, kun Jesse Virtanen pamautti jatkoaikamaalin, minkä myötä voitto kääntyi Lukolle lukemin 4-3.

Pisimpään taisteltiin Vaasassa, missä Sportin ja Pelicansin peli monien vaiheiden jälkeen eteni jatkoajalle. Siellä Sportin sankariksi nousi uusi hankinta Gabriel Spilar, joka iski loppulukemiksi 2-1.

Keskiviikon kierroksen lopputulokset:

KooKoo-HPK 3-2
SaiPa-HIFK 4-1
Sport-Pelicans 2-1 ja.
Tappara-Lukko 3-4 ja.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS