Stanley Cupin viime kauden päätteeksi voittanut Chicago Blackhawks on yhä neuvottelupöydässä ruotsalaissentterin Marcus Krugerin kanssa.

Varsinkin erikoistilanteiden saralla viime aikoina isoa roolia Blackhawksissa kantaneen Krugerin kohdalla isoin ongelma on seuran palkkakattotilanne.

General Fanager -sivuston mukaan Blackhawks on tällä hetkellä vain noin 230 000 dollarin päässä palkkakatosta, mikä tuo huomattavia vaikeuksia Krugerin jatkosopimuksen toteutuksen suhteen.

– Ylipäätänsä tilanne on se, että haluamme kaikki pelaajamme sopimuksen alle ennen harjoitusleirin alkua. Se on mielestäni ideaalitilanne, että kaikilla on aikaa valmistautua kauteen niin paljon kuin vain on mahdollista, Blackhawksin GM Stan Bowman sanoi ESPN Chicagon mukaan.

– Teemme tällä hetkellä töitä asioiden eteen ja loppupeleissä saa sitten nähdä, että mitä sitten tapahtuukaan, Bowman jatkoi.

Blackhawksin on hyvin todennäköisesti tehtävä vielä ainakin yksi vaihtokauppa, jotta se saa tilaa Krugeria varten. Vaihtokauppoja se on tehnyt jo useamman tälle kesälle, kun osoitetta ovat vaihtaneet muun muassa Patrick Sharp ja Brandon Saad.