KHL:ssä Riian Dinamon tulevaisuus on ollut isojen kysymysmerkkien alla viimeisimpien kuukausien aikana.

Nyt tunnelin päässä näkyy valoa ja paljon ja yhtäkkiä asiat ovat menossa siihen suuntaan, että Dinamo tullaan näkemään myös ensi kaudella KHL:ssä.

– Lopulliset sopimukset allekirjoitetaan vielä tänään ja huomenna. Rahaa alkaa tulla pian. Olemme jo neuvotelleet sopimuksia valmentajille ja pelaajille, Dinamon puheenjohtaja Juris Savickis tuumasi allhockey.ru-sivustolle.

Latvialaislähteiden mukaan Dinamon päävalmentajaksi tulee Kari Heikkilä, joka kuitenkin itse oli hyvin ymmällään kytköksestä.

– Vai sinne minua viedään. Olen hämmästynyt, mutta kiva kun kerroit minne olen menossa. Tosiasiassa minulla ei ole ollut mitään kontaktia Riikaan. En ole ollut sinne yhteydessä eikä Dinamo ole ottanut yhteyttä minuun. Jos jotain olisi, niin kyllä agenttini taitaisi informoida minua, Heikkilä ihmetteli Iltalehdelle.

Heikkilä on toiminut KHL:ssä viimeksi Neftehimik Nizhnekamskissa, missä pesti päättyi viime lokakuussa. KHL-valmennusuralla tilille on tullut myös pidempiä jaksoja niin Metallurg Magnitogorskin, Lokomotiv Jaroslavin kuin Dinamo Minskin päävalmentajan tehtävissä.

Iltalehden alkuperäinen juttu aiheeseen liittyen löytyy täältä.