Vaasan Sport ilmoitti tehneensä menneellä kaudella historiallisen tuloksen.

Emoyhtiö Hockey-Team Vaasan Sport Oy että tytäryhtiö Vaasan Jäähallin Ravintolat Oy tekivät uskottavan tuloksen kuluneella tilikaudella. Saavutettu yhteinen taloudellinen tulos oli 408 352,73 euroa voiton puolella.

Sportin toiminnanjohtaja Jyrki Niemi sekä hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen olivat tyytyväisiä tilikauden tulokseen.

– Tämän verran yhtiön pitää tuottaa voittoa jatkossakin, koska Sport on sitoutunut maksamaan Liiga-osakkeensa annetun maksuajan puitteissa. Merkittävin tekijä kaikessa tässä on kuitenkin se, että Sportin oma pääoma on vihdoin saatu vahvasti plusmerkkiseksi ensimmäistä kertaa yhtiön historian aikana, kertoi toiminnanjohtaja Niemi.

– Sekä liikevaihtotavoite että tulostavoite saavutettiin, mikä on pitkälti seurausta siitä, että yhtiön kulut olivat pienemmät kuin budjetoitu. Tästä saamme kiittää erityisesti urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän erinomaista työpanosta, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Hiltunen tilikauden tulosta.

Yksi iso tuki löytyi kannattajien puolelta. Suuri yleisö osoitti myös taloudellista tukea seuralle ja liikkeellelaskettu joukkorahoitus onnistui yli odotusten. Sportin osakkeita ostettiin kaudella 2014-2015 yli 300 000 euron edestä ja uusia osakkeenomistajia seura sai yli 800.