Kimmo Timosen rooli kasvaa Chicagon miehistössä? – ”Olen paremmassa kunnossa kuin vuosiin”

© Kuva: Getty Images
Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Konkaripakki Kimmo Timonen, 40, pääsi vielä kiinni jahtaamaan unelmaansa, mikä on Stanley Cupin voitto NHL:ssä, kun hän sai kesken kauden siirron Philadelphiasta Chicago Blackhawskiin.

Chicago on edennyt vakuuttavasti pudotuspeleissä kaataen ensin Nashvillen voitoin 4-2 ja Minnesotan peräti 4-0-voitoin. Timonen on ollut pienessä roolissa pudotuspeleissä ja pelannut vain 9:25 minuuttia ottelua kohden. Timonen kärsi aiemmin kaudesta veritulpasta jalassa ja palasi jäälle vasta maaliskuun alussa.

Nyt vastuuta voi olla lisää luvassa, kun kollegan Michal Rozsivalin pudotuspelit päättyivät nilkan murtumiseen. Timonen on valmis astumaan rivistä esiin, mikäli valmennusjohto näin päättää.

– Jos saan lisää [peliaikaa], saan lisää. Jos en, niin en. Tämä on roolini ja olen tyytyväinen siihen. Timonen kommentoi NBCSportsille

– Otan sen peliajan, mitä tarjotaan. Oli peliaikani sitten seitsemän, kahdeksan tai 12 minuuttia, on kaikki enemmän kuin mitä minun piti pelata tällä kaudella muutenkaan, Timonen viittasi veritulppaan, mikä oli päättää miehen uran.

Timonen näkee, että taso riittää suurempaankin rooliin.

– Olen luultavasti paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Tämä rooli [vähäinen peliaika] on erilainen kuin koskaan aiemmin urallani. Se on vaatinut paljon henkiseltä puolelta.

– Jokainen pelaaja haluaa pelata enemmän. Kun peliaikaa karttuu, pelaat sen ansiosta paremmin.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!