Lehti: Venäjän joukkueen kotiinpaluusta muodostui skandaali!

© Kuva: Ilari Isotalo
SaiPa ja Sport taistelevat pisteistä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Skandaali on sana, jolla Sovetski Sport -lehti kuvailee Venäjän MM-hopeajoukkueen paluuta kotimaahan.

Lehden mukaan Venäjän joukkue saapui klo 7 Vnukovo-3:n lentoterminaaliin, jonne myös lehdistö oli kutsuttu. Skandaalin käryä oli jo ilmassa, kun selvisi, ettei vastassa ollut ainuttakaan fania! Sovetski Sport -lehti ihmettelee fanien poissaoloa: eikö hopea ole yhtään mitään.

Eikä siinä vielä kaikki: lehdistöä, joka oli siis varta vasten kutsuttu, ei edes päästetty terminaalialueelle haastattelemaan pelaajia ja joukkuejohtoa. Jotkut venäläispelaajat kävelivät kylmästi parkkipaikalla toimittajien ohi, sillä Venäjän maajoukkuejohto oli kieltänyt heiltä kommentoinnin.

SaiPa ja Sport taistelevat pisteistä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!