Tapparan keskushyökkääjä Jan-Mikael Järvinen oli tyytyväinen joukkueensa päätöserän pelaamiseen, vaikka Tappara ei siinä saanutkaan tasoitettua peliä Lukkoa vastaan. Päätöserä oli Tapparan hallintaa, ja Lukon maalivahti Ryan Zapolski pakotettiin 13 torjuntaan.

– Kolmas erä oli sellaista, mitä meidän pitää pystyä pelaamaan kolme erää ja jatkoerät päälle. Saimme tietyn suoraviivaisuuden peliin. Jätimme toisen aallon pelin ja poikittaissyötöt. Ammuimme ja pistimme äijää perään. Tasoitusmaali oli lähellä muutamaan kertaan. Tällä kertaa he väistivät luodin ja seuraava varmasti osuu, Järvinen sanoi SuomiKiekko-sivustolle.

Tappara muutti ketjujaan hieman päätöserään. Järvisen rinnalla pysyi Pekka Jormakka, mutta Henrik Haapalan korvasi Jukka Peltola.

– Kolmas erä ja maalin verran takana. Silloin mennään aika lujaa. Siihen saa sen lisämausteen, kun viereen tulee kaveri, joka ei ole siinä hirveästi ollut. Se tuo pienen lisäfokuksen, kun vaikkapa vaihdossa keskustellaan jätkien kanssa. Siitä pitää pitää jatkossa kiinni, Järvinen pohti.

Panu Markkanen, Tampere
Twitter @PanuMarkkanen