Liiga tiedottaa, että se on nimennyt pää- ja linjatuomarit finaaliotteluihin ja pronssiotteluun. Mukana on kuusi päätuomaria ja kuusi linjatuomaria.

Keskiviikkona Oulussa pelattavan ensimmäisen finaaliottelun tuomitsevat Jukka Hakkarainen, Jari Levonen, Markus Hägerström ja Sakari Suominen. Toisen finaaliottelun perjantaina Tampereella tuomitsevat Antti Boman, Stefan Fonselius, Iikka Kiilunen ja Joonas Saha.

Perjantaina Raumalla pelattavan pronssiottelun tuomarit on myös valittu. Päätuomarit ovat Mikko Kaukokari ja Tom Laaksonen. Linjatuomareina toimivat Lauri Nikulainen ja Jani Pesonen.

Semifinaaliotteluista saatujen otteluvalvojien raporttien perusteella Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä ja liigaerotuomarien koulutusryhmän puheenjohtaja Reijo Ringbom valitsivat erotuomarit kauden huipentaviin finaaliotteluihin.

– Neljännesfinaaleissa lähdettiin liikkeelle tuomaripareilla ja semifinaaleissa mentiin tuomariryhmällä. Otteluista saatujen raporttien perusteella on nyt valittu kuusi päätuomaria ja kuusi linjatuomaria finaaliotteluihin, Järvelä kommentoi tiedotteessa.

Finaaliotteluissa tuomitsevat pää- ja linjatuomarit kokonaisuudessaan:

Päätuomarit:
3 Antti Boman
21 Stefan Fonselius
7 Jukka Hakkarainen
6 Mikko Kaukokari
27 Tom Laaksonen
15 Jari Levonen

Linjatuomarit:
55 Markus Hägerström
57 Iikka Kiilunen
49 Lauri Nikulainen
33 Jani Pesonen
42 Joonas Saha
58 Sakari Suominen