Suomi kaatoi perjantaisessa Euro Hockey Challenge -ottelussa Saksan peräti luvuin 6-1.

Maalinteon ottelussa aloitti huippukauden Liigassa pelannut Esa Lindell, joka vei Leijonat 1-0 johtoon ajassa 7.46. Leijonien johdon 2-0 lisäsi Tommi Huhtala. Saksa kavensi vielä erän loppupuolella tilanteen 2-1:een.

Toisessa erässä Leijonat karkasi lopullisella karkumatkalle. Suomi vei erän maalit 2-0 ja tilanne kolmanteen erään lähdettäessä oli 4-1. Erän maaleista vastasivat Harri Pesonen ja Sakari Salminen.

Kolmannessa erässä nähtiin namuttelua Leijonien osalta. Kaksi komeaa maalia ja Saksa oli nuijittu maanrakoon. Juhamatti Aaltonen teki Petri Kontiolan upeasta syötöstä 5-1:een ja loppuluvut 6-1 iski Jarkko Immonen Salmisen syötöstä.