JYP on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen puolustaja Juuso Pullin ja kolmen vuoden sopimuksen puolustaja Sami Nikun kanssa.

Seura julkaisi uutisen verkkosivuillaan.

23-vuotiaan Pullin kohdalla mennyttä kautta voisi kuvailla läpimurroksi Liigan puolelle. Nuorukainen pelasi Liigan runkosarjassa 47 ottelua tehoin 6+11.

– Hieno tunne, että onnistumiset ja hyvin mennyt kausi palkitaan uudella sopimuksella, joka varmasti motivoi vielä lisää parantamaan ja kehittymään tulevilla kausilla. Menestyvä organisaatio ja voittamisen kulttuuri olivat myös tärkeät tekijät sopimusta tehdessä, Pulli kommentoi seuran sivuilla.

18-vuotias Niku jatkaa JYP-paidassa kevääseen 2018 asti. Pakki pelasi tällä kaudella Liigassa 12 ottelua. Pääpaikka oli kuitenkin JYP-Akatemiassa, jossa Niku pelasi 39 ottelua tehoin 3+22. Sami Niku on edustanut Suomea 20-vuotiaiden, 18- ja 17-vuotiaiden MM-kisoissa.

– Hienoa, että JYPin tasoinen joukkue halusi tehdä liigasopimuksen eli jotain on täytynyt tehdä oikein. Koko ikäni olen JYPissä pelannut ja oppinut tuntemaan organisaation, niin oli helppo päätös allekirjoittaa sopimus, Niku luonnehti.

Kaksikosta molemmat ovat ponnistaneet kohti Liigaa Mestis-seura JYP-Akatemian kautta. Se on tärkeä arvo koko organisaatiolle.

– Molemmat pelaajat ovat hienoja esimerkkiä JYP-Akatemian voimasta nuorten pelaajien kasvualustana liigapelaajaksi. Lahjakkuuden lisäksi lisäplussana Juuso Pulli ja Sami Niku omaavat pelityylit, joista yleisö pitää, JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni maiskutteli.

JYP päätti tämän kautensa pronssijuhliin.