Los Angeles Kingsiä edustavaa ja tällä hetkellä syytettynä olevaa Slava Voinovia kohtaan on luettu raskaita todisteita pahoinpitelytapauksessa, joka kohdistui Voinovin vaimoon Marta Varlamovaan syksyllä.

Yksityiskohdat tulivat julki Redondo Beach Policen raportista, jonka The Times julkaisi.

Poliisien raportin mukaan tapahtumat olivat lähteneet liikkeelle Halloween-juhlista, jossa juhlapaikan ulkopuolella Voinov oli ottanut Varlamovan asusta lasit pois ja löi sen jälkeen häntä leukaan.

Riidan syystä kysyttäessä Varlamova sanoi, ”ettei hän muista”.

Sen jälkeen tappelu jatkui pariskunnan kotona, jossa Voinov kuristi molemmilla käsillään vaimoaan useampaan kertaan.

– Voinov painoi hänet maahan kuusi tai seitsemän kertaa molemmilla käsillä ja sanoi, että hän haluaa ”avioeron” ja käski häntä poistumaan. Samalla hän ilmoitti myös, että rahaa ei enää tipu!, raportissa käydään läpi.

Voinov potki vielä viisi tai kuusi kertaa maassa ollutta vaimoaan samalla kun Varlamova käski huutaen häntä lopettamaan.

Vielä potkimisen jälkeen Voinov puski Varlamovan päin taulutelevisiota, mikä aukaisi Varlamovan vasemman silmäkulman. Tämän jälkeen makuuhuone oli hyvin verinen.

– Voinov pelästyi ja lopetti pahoinpitelyn sen jälkeen, raportissa kirjoitetaan.

Molemmat tapauksessa mukana olevat osapuolet ovat väittäneet tapahtunutta ”vahingoksi”.

Sairaalassa Varlamovalla todettiin mustelmia, turvotusta, iso repeämä vasemmassa silmäkulmassa sekä useita jälkiä muun muassa kaulassa. Varlamova oli valittanut kipua ”ympäri kehoa”.

Voinovilta itseltä kysyttiin poliisin toimesta tapahtuneen jälkeen omaa versiota.

– Voinov totesi, että Varlamovan silmäkulma osui televisioon samalla, kun hän oli nousemassa ylös sängyltä. Voinov kiisti hakkaamisen ja televisioon päin työntämisen.

Muita kysymyksiä asian suhteen ei esitetty.

Voinov on ollut pelikiellossa siitä lähtien, kun hänet pidätettiin pahoinpitelystä epäiltynä.