Kanadalaistoimittajan arvio: ”Kasperi Kapanen yksi nuorten MM-kisojen isoimpia pettymyksiä”

© Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Pittsburgh Penguinsin kesän 2014 ykköskierroksen varauksen Kasperi Kapasen osalta nuorten MM-kisat menivät mollivoittoisesti. Kapanen tuntui tekevän ensimmäisissä peleissä jatkuvasti huonoja ratkaisuja ja hän myös vei pelin hyökkäysalueella monesti kulmiin sen sijaan, että olisi haastanut vastustajan puolustuksen leikkaamalla keskelle.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman listasi Kapasen yhdeksi nuorten MM-kisojen isoimmista pettymyksistä.

Friedmanin mukaan Kapasen ohella enemmän olisi pitänyt nähdä myös Sveitsiä edustaneelta puolustaja Mirco Müllerilta sekä Kanadan Nick Ritchielta. Müller on pelannut tällä kaudella San Jose Sharksin paidassa 24 kamppailua. Ritchie on Anaheim Ducksin varauksia.

Friedman kehui kolumnissaan erityisesti kanadalaisten Darnell Nursen, Max Domin ja Sam Reinhartin esityksiä turnauksessa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!