Helsingin Jokerit nappasi tiistai-iltana 4-3 vierasvoiton Torpedo Nizhni Novogordista.

Jokerien tähtihyökkääjä Steve Moses oli hyvällä pelipäällä ja teki kaksi maalia. Mosesin maalit tuiivat ottelun toisessa erässä ja ne olivat Jokerien 2-0 ja 3-0 -maalit.

Jokerien avausmaalin iski ensimmäisessä erässä Linus Omark.

Ottelun kolmannessa erässä nähtiin luvalla sanoen erikoinen temppu, sillä Torpedo otti maalivahtinsa pois jo yli kahdeksan minuuttia ennen ottelun loppua. Seura onnistuikin kaventamaan ilman maalivahtia, kun Vladimir Galuzin iski kiekon ohi Henrik Karlssonin.

Jokerien Niko Kapanen kuitenkin viimeisteli pian Galuzinin maalin jälkeen lukemiksi 4-1.

Torpedon toisen maalin teki reilut kolme minuuttia ennen ottelun päättymistä Wojtek Wolski. Juuso Hietanen sai syöttöpisteen sekä Galuzinin että Wolskin maaliin.

Ottelun loppuluvut iski taululle Jevgeni Mozer, joka kavensi pelin lukemiin 3-4 ainoastaan 26 sekuntia ennen pelin loppua. Maalin syöttivät Sakari Salminen ja Jarkko Immonen.