Lue lisää:
Kärpät selvitti Sport-haasteen – ”Ei tarvitse ihmetellä miksi ovat kärjessä kuntopuntarissa

Lauantain liigakierroksella Oulun Kärppien ja Vaasan Sportin välisessä ottelussa nähtiin loppuhetkillä kovasti säikähdystä aiheuttanut tilanne.

Sportin hyökkääjän Erik Riskan ranteeseen tuli kamppailutilanteen yhteydessä paha viiltohaava, mistä pulppusi paljon verta.

Riska poistui nopeasti pukuhuoneeseen ja siitä eteenpäin.

– Hallilla verenvuoto tyrehdytettiin ja sen jälkeen hän lähti suoraan sairaalaan, Kärppien lääkäri Jukka Tikanto selvitti taustoja SuomiKiekko-sivustolle.

– Hän oli kuitenkin ihan tolpillaan ja käveli omin avuin kohti sairaalakuljetusta. Yleiskunnoltaan hän oli varsin kunnossa, Tikanto jatkoi.

Riska palasi nopeasti joukkueen vahvuuteen eikä jäänyt sairaalahoitoon Ouluun. Täten hän pääsi joukkueen mukaan bussimatkalle Vaasaan.

Tapahtumia kaukalon ulkopuolella

Lauantain vierasotteluun Ouluun oli saapunut myös paljon Sportin kannattajia, joihin oli varauduttu poliisienkin toimesta huomattavin joukoin.

Sosiaalisessa mediassa ehti kiertää huhuja joiden mukaan Sportin kannattaja olisi potkinut tajuttomaksi Kärppien kannattajan.

Järjestysmiesten mukaan näin ei kuitenkaan ollut tapahtunut, vaan areenan ravintolassa oli ollut pienehkö kärhämä, jonka aiheuttanut osapuoli oli poistettu hallista.

Yhteensä ottelun yhteydestä poistettiin ainakin neljä ihmistä järjestyshäiriöiden takia.

Itse ottelu päättyi Kärppien 3-1-voittoon.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen