Jokerit oli lopulta ylivoimainen keskiviikon KHL-kierroksella ottelussa Metallurg Novokuznetskia vastaan.

Paluu voittokantaan maanantain Kazanille kärsityn tappion jälkeen tapahtui peräti lukemilla 6-1.

Ottelu oli jo käytännössä ohi ensimmäisessä erässä, jossa Jokerit latoi taululle neljä täysosumaa.

Toisessa erässä Novokuznetsk kavensi, mutta sen jälkeen Jokerit löi vielä kaksi lisää.

Kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty ja näin kolme pistettä jäivät Hartwall Arenalla Jokereiden haltuun.

Osumista isännille vastasivat Petr Koukal, Eetu Pöysti, Juhamatti Aaltonen, Niklas Hagman, Steve Moses ja KHL-uransa ensimmäisen iskenyt Santeri Saari.

Seuraavaksi Jokereilla on tiedossa neljän ottelun mittainen vieraskiertue.

Katso siitä lisää ja tsekkaa samalla Jokereiden asetelmat omassa konferenssissa erikoissivustoltamme täältä!