Kaupataanko kallispalkkainen NHL-tähtipakki? – ”Täytyy pelata hyvä kausi”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin GM Brian MacLellan on vahvistanut the Washington Postille, että seura ei ole alkanut vielä neuvotella jatkosopimuksista vapaiden agenttien, Mike Greenin ja Joel Wardin, kanssa.

Greenin tilanne on mielenkiintoinen. Häntä on huhuttu kaupattavaksi pois Washingtonista. Tästä kaudesta 6,25 miljoonaa dollaria tienaava puolustaja on aloittanut kauden vahvasti. Green on tehnyt 14 pelaamassaan ottelussa 11 tehopistettä.

– Tilanne vapaiden agenttien kanssa selkiytyy itsestään. Meidän pitää antaa ihmisille aikaa tottua rooleihinsa ja sen jälkeen näemme sen, missä olemme joukkueena, MacLellan sanoi the Washington Postille vapaista agenteista.

Seurapomon mukaan ilman jatkosopimusta pelaaminen antaa lisämotivaatiota pelaajille.

– Ilman sopimusta olevien täytyy pelata hyvä kausi.