Helsingin Jokerit kohtasi torstaisella KHL-kierroksella Sibirin. Ottelusta tuli tasainen, sillä peli ratkesi vasta kolmannessa erässä, kun kovassa vireessä oleva Steve Moses sivalsi taululle lukemat 2-1.

Jokerit lisäsi vielä johtoaan 3-1:een pari minuuttia ennen pelin loppua. Maalintekijänä toimi Petteri Wirtanen.

Ensimmäinen erä oli maaliton ja toisen erän jälkeen oltiin tilanteessa 1-1. Sibir aloitti ottelun maalinteon pelin puolivälissä, kun Jonas Enlund iski kiekon ohi Jokeri-vahti Henrik Karlssonin. Enlundin maalissa syöttöpisteen sai Sibirin toinen suomalaishyökkääjä Jarno Koskiranta.

Niklas Hagman toi Jokerit tasoihin neljä minuuttia Sibirin maalin jälkeen. Maalin syötti Oskari Korpikari.