Linus Omark nousi lopulta Jokereiden sankariksi vierasottelussa Atlantia vastaan.

Jatkoajalla syntyneen osuman myötä Jokerit nappasi vierasvoiton lukemin 4-3.

Avauserässä kotijoukkue Atlant meni johtoon, kun puolustajan Matt Gilroyn hienon esityön jälkeen Igor Levitsky pamautti kiekon ohi Jokereiden maalilla torjuneen Henrik Karlssonin.

Sitten esiin astui Tommi Huhtala. Ensin Huhtala sai luistimensa väliin ja tasoitti pelin. Hetkeä myöhemmin Huhtalaa rikottiin läpiajossa ja seurauksena oli rangaistuslaukaus, mistä Huhtala pisti jäätävällä tavalla kiekon pömpeliin (lue lisää).

Toisessa erässä Yaroslav Dyblenko toi kuitenkin kotijoukkueen tasoihin. Eikä meno jatkunut Jokereiden kannalta kovin positiiviselta jatkossakaan, kun kolmannessa erässä Sergei Shmelyov vei Atlantin jo johtoon.

Steve Moses kuitenkin punnersi vahvalla yksilösuorituksella pelin tasoihin ajassa 51:50.

Varsinainen peliaika ei tarjonnut lopulta selvyyttä paremmuudesta, vaan kamppailussa edettiin jatkoajalle.

Siihen Jokerit pääsi lähtemään ylivoimalta, joka ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Lopulta ratkaisun takoi Omark, jonka terävä rannelaukaus upposi aivan maalin kattoon.

Seuraava kamppailu Jokereilla on luvassa Valko-Venäjällä, kun perjantaina vierasottelussa vastassa on Dinamo Minsk.

Tsekkaa KHL:n sarjatilanteet ja taustatiedot erikoissivustoltamme täältä!