Jokereiden osalta kiireinen viikko KHL:ssä alkoi tappiolla, kun Medvescak Zagreb kävi hakemassa vieraspisteet mukaansa lukemien oltua heidän hyväksi 3-2.

Medvescak karkasi ottelussa johtoon jo avauserässä, kun Matt Anderson ohitti Jokereiden maalilla torjuneen Riku Heleniuksen.

Toisessa eärssä johtoa lisäsi puolestaan Kärpissä aikanaan pyörähtänyt kanukkisentteri Martin St. Pierre. Jokerit maalin päähän toi myöhemmin Riku Hahl, mutta lisää tuli. Ensin Brandon Segal vei Medvescakin jälleen kahden maalin karkumatkalle, kunnes Niko Kapanen onnistui aivan erän loppuun lyömään kavennuksen.

Jokereiden yritykset eivät tuottaneet tulosta kolmannessa erässä, vaikka tilanteita riitti.

Näin loppulukemat olivat Medvescakille 3-2.

Jokereilla kiireinen viikko jatkuu keskiviikkona Atlant Mytishtshin vieraana. Perjantaina puolestaan luvassa on huippuottelu, kun Jokerit matkaa SKA:n vieraaksi. Viikon päättää sunnuntaina vierasottelu Petri Matikaisen luotsaamaa Slovan Bratislavaa vastaan.

Katso KHL:n taustatiedot ja tilanteet erikoissivustoltamme täältä.