Columbus Blue Jackets ja hyökkääjä Ryan Johansen ovat kuuden viikon tauon jälkeen jatkamassa sopimusneuvotteluja. Pelaaja ja seura ovat olleet tähän asti kaukana toisistaan, sillä Johansen haluaisi Columbukselta kaksivuotisen sopimuksen, joka toisi hänelle kaudessa seitsemän miljoonaan dollarin tulot, mutta Blue Jackets haluaisi maksaa hänelle kolme miljoonaa dollaria vähemmän kautta kohden.

Jos Johansenilla ei ole sopimusta ensi keskiviikkoon mennessä, jolloin Columbuksen harjoitusleiri käynnistyy, hänet käsketään Columbus Dispatchin mukaan viemään varusteensa pois Blue Jacketsin pukukopista ja pysymään poissa hallilta leirin ajan.

– Viimeksi kun he tekivät tarjouksen, niin se tarjous ei ansainnut jatkoneuvotteluja, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen kommentoi tilannetta.

22-vuotias Johansen teki viime kaudella 33 maalia ja 63 pistettä 82 runkosarjaottelussa.

Columbus Dispatchin mukaan Blue Jackets ja maalivahti Sergei Bobrovski ovat myös neuvotelleet kesän aikana uudesta sopimuksesta, mutta lehden tietojen mukaan seura ja venäläisvahti eivät ole lähellä sopua. Bobrovskista on tulossa ensi kesänä rajoitettu vapaa agentti.