Karri Kiven valmentama Traktor joutuu lähtemään maalivahtimarkkinoille.

Joukkueen ykkösveskari Michael Garnett ei ole tällä kaudella pystynyt pelaamaan vielä peliäkään. Traktorin GM Sergei Gomoljako vahvistaa, että verkot ovat vesillä.

– Päävalmentaja Karri Kivi pyysi vahvistamaan maalivahtiosastoamme, sillä Garnett sai taas vamman. Garnett lentää maanantaina Saksaan tutkimuksiin. Odotamme tuloksia ja mietimme mitä teemme. Onko realistista löytää nyt maalivahtia? En tiedä, mutta etsimme, Gomoljako viestittää RIA Novostille.

Gomoljako myöntää, että Traktorin ongelma on se, ettei joukkueella ole tilaa ulkomaalaisosastolla. Se saa käyttää ainoastaan viittä ulkomaalaista, joten Garnettin korvaaminen mitat täyttävällä vierastyöläisellä vaatisi joko kanadalaisveskarin kontrahdin purkua tai jonkun toisen ulkomaalaisen lähtöpasseja tilanteessa, jossa Traktor päätyisi ulkomaalaiseen kassariin.

Tasokkaita venäläisveskareita on vaikea löytää ja Traktorin pelaajalistoilla on kohtalaisesti esiintynyt venäläinen Vladislav Fokin. Traktorin on pakko kääntää katseet ulkomaisiin vaihtoehtoihin, sillä Fokinin avulla seura ei pitkälle pötki.

KHL:n sarjataulukot erikoissivullamme TÄÄLLÄ!