Jokerit onnistui kuin onnistuikin nappaamaan voiton maanantaina, kun kotiottelussa vastassa oli Dinamo Riika.

Loppulukemat Jokereille vaikeassa kamppailussa olivat heidän hyväksi 3-2.

Koko kamppailun ajan todella vahvan vastuksen Jokereille tarjonnut Dinamo Riika sai otteluun hyvän alun, kun jo ajassa 2:08 Miks Indrasis iski limpun ensimmäistä kertaa ohi Jokereiden maalilla torjuneen Heleniuksen.

Vahvasti koko alkukauden aikana toimineella ylivoimalla Jokerit tuli kuitenkin tasoihin, kun Niklas Hagman latoi jo kauden 12. osumansa.

Toisessa erässä Gints Meija vei Riikan johtoon, mutta Oskari Korpikari toi Jokerit jälleen tasoihin.

Kamppailu näytti etenevän jo jatkoajalle, mutta viimeisellä minuutilla Steve Mosesin tarjoilusta Topi Jaakola pamautti voittomaalin 3-2.

Jokerit on napannut 11 ottelusta nyt yhteensä 27 pistettä.

Seuraavaksi Jokereilla edessä on kaksi vierasottelua, ensin Atlantia vastaan ja perään Dinamo Minskiä vastaan.

KHL:n sarjatilanteet ja muut taustatiedot löydät erikoissivustoltamme täältä.