Jokerit on onnistunut nappaamaan sen historian ensimmäisen voiton KHL:ssä.

Torstaina Dinamo Minskille hävinnyt Jokerit paransi otteitaan ja pystyi nappaamaan voiton Lokomotivia vastaan lukemien oltua 3-2.

Kotijoukkue Jokerit meni jo ottelun alkuhetkillä johtoon Niklas Hagmanin onnistuttua ylivoimalla Ville Lajusen ja Niko Kapasen syötöistä.

Lokomotivin tasoituksesta vastasi erän loppupuolella Lev Prahasta seuraan siirtynyt Jiri Novotny.

Toisessa erässä Jokerit kuitenkin repi johtoa, kun ensin Hagman iski illan toisensa ja myöhemmin Linus Omark pääsi tinttamaan Petr Koukalin hienosta syötöstä kiekon tyhjiin Lokomotivin maalin kulmalta.

Lokomotiv teki kuitenkin pelistä hyvin jännän, kun viime keväänä MM-kultaa Venäjän paidassa napannut Sergei Plotnikov yllätti hyvin Jokereiden maalilla torjuneen Riku Heleniuksen kolmannen erän loppuvaiheilla.

Se jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi osumaksi ja täten Jokerit nappasi haltuunsa täyden pistepotin.

KHL-erikoissivustoltamme täältä näet muun muassa Jokereiden sarjatilanteet ja muut mielenkiintoiset faktat!