Suomalaisedusteinen Neftehimik ei onnistunut pysäyttämään Jokereita kotiottelussaan, vaikka se kirikin pitkältä takamatkalta tasoihin toisessa erässä.

Niklas Hagmanin tehoilta oli isossa asemassa, kun Jokerit nappasi voiton lukemin 7-5.

Hagman pamautti jo ottelun avauserässä kolme maalia alustaen vielä myöhemmin Juhamatti Aaltosen osuman. Täten illan tehot olivat peräti 3+1.

Neftehimikin puolelta suomalaispäävalmentaja Kari Heikkilä komensi joukkueensa maalille Hagmanin kolmannen maalin jälkeen Ville Kolppasen.

Jokerit johti ottelua jo parhaimillaan 4-1, mutta Neftehimik tuli tasoihin. Siitä narrilauma ei kuitenkaan hätkähtänyt, vaan vielä toisessa erässä Steve Moses vei vierailijat jälleen johtoon.

Aaltosen osumalla Jokerit karkasi kolmannessa erässä kahden maalin johtoon, mikä jäi myös lopulta ottelun voittomaaliksi. Neftekhimikin kavennus ei auttanut, kun lopussa vielä Jere Sallinen iski kiekon tyhjiin.

Neftehimikiltä suomalaispuolustaja Teemu Eronen oli alustamassa kahta osumaa.

Jokerit on ottanut kuudesta pelaamastaan ottelusta viisi voittoa ja hävinnyt vain kerran, silloinkin jatkoajalla.

Miten Jokerit sijoittuu sarjataulukossa? Katso se erikoissivustoltamme täältä.