Jokereiden kuuden ottelun mittainen voittoputki meni poikki, kun Vitjaz kävi nappaamassa vierasvoiton Hartwall Arenalta lukemien oltua heidän hyväksi 4-3.

Jokerit meni avauserässä 2-1-johtoon, mutta se etumatka katosi lopulta toisessa erässä. Ensin Mario Kempe tasoitti pelin ja perään Roman Horak siirsi Vitjazin johtoon.

Kolmannessa erässä Niklas Hagman tasoitti pelin illan toisella osumallaan. Se ei kuitenkaan auttanut, kun Maxim Mamin vei hetkeä myöhemmin vierailijat jälleen johtoon.

Vitjazin osumista useampi jätti paljon kysymysmerkkejä Jokereiden ruotsalaisvahdin Henrik Karlssonin kohdalle. Kiekot pomppivat välillä hyvinkin helposti selän taakse.

Vitjazin maalilla taas suomalaistorjuja Harri Säteri oli voiton takuumiehiä otettuaan 31 torjuntaa, joiden joukossa oli monta niin sanottua ”gamesaveria”.

Jokereiden seuraava peli on luvassa torstaina, kun Admiral Vladivostok saapuu Helsinkiin.

Sarjatilanteet ja taustatiedot KHL:ään liittyen löyät erikoissivustoltamme täältä.