Ilveksen osakeantiin on ottanut osaa jo useampi seurassa pelannut kiekkoilija.

Aiemmin Ville Kolppanen ja Toni Rajala liittyivät osaomistajien joukkoon. Nyt omistajaporras on saanut jälleen lisäystä nuorista kiekkoilijoista.

Ilves viestittää Michael Keräsen ja Jyrki Jokipakan osallistumisesta osakeantiin. Keränen nousi yleiseen tietoisuuteen viimeistään viime kaudella, kun juonikas hyökkääjä nakutti Ilveksen paidassa saldon 17+35=52.

Kesällä Keränen solmi yksivuotisen sopimuksen Minnesota Wildin kanssa. Pelaaja koki, että nyt oli sopiva tilaisuus osoittaa kiitosta Ilvekselle.

– Ilves organisaationa on mahdollistanut sen, että elän unelmaani ja olen nyt entistä lähempänä haavettani pelata maailman parhaassa jääkiekkoliigassa. Tästä syystä oli erittäin helppoa lähteä mukaan osakeantiin ja olla omalta osaltani rakentamassa seuran tulevaisuutta, Keränen sanoo.

Jokipakka pääsi keväällä juhlimaan AHL:n mestaruutta Texas Starsin nutussa. Puolustaja on Ilveksen kasvatti, jonka kolmivuotista tulokassopimusta Dallas Starsin kanssa on jäljellä yksi vuosi.

– Viime viikolla asiasta keskusteltiin Ilveksen edustajan kanssa ja viikonloppuna hyväntekeväisyyspelin jälkeen vielä syvällisemmin. Lopulta oli erittäin helppo päätös lähteä hommaan mukaan ja nyt tiistaina oltiinkin jo toimistolla laittamassa homma pakettiin, Jokipakka selvittää.