Ottawa Senators on viime kausina menettänyt kärkipelaajiaan, kun viime kesänä seuran jätti Daniel Alfredsson ja tänä kesänä Jason Spezza. Spezza lähti Ottawasta kohun saattelemana, kun kesäkuussa huhut miehen treidipyynnöstä varmistuivat.

Yksi pelaaja kenestä Senatorsin GM Bryan Murray haluaa varmasti pitää kiinni on hyökkääjä Bobby Ryan. Ryanin sopimus on katkolla tämän kauden jälkeen ja hänestä tulisi ensi kesänä rajoittamaton vapaa agentti.

– Olemme puhuneet Bobbyn kanssa. Uskon, että sopimusneuvottelut odottavat niin kauan, että hän saapuu kaupunkiin harjoitusleirille. Hän on yksi heistä, jonka haluamme ehdottomasti jatkavan meidän joukkueessamme, Murray totesi Ryanin tilanteesta Senatorsin verkkosivuilla.

Senators teki hyökkääjä Clarke MacArthurin kanssa tällä viikolla yli 20 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. (uutinen)

– Osa pelaajista joiden sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen tekee sopimuksen varmasti aikaisin, johtuen heidän tilanteista ja sopimuksesta, jota heille tarjotaan. Osa taas odottaa sopimuksen teon kanssa.