Jokerit matkaa KHL:ään kovalla materiaalilla, joka sai lisää nimimiehiä mukaan kelkkaan menneellä viikolla.

Sarjan tulokkaan riveistä löytyy myös paljon menestystä KHL:ssä aiemmin niittänyt Niko Kapanen, joka on nähnyt, kuullut ja kokenut paljon vuosien saatossa.

KHL:n suhteen paljon puhetta on herättänyt muun muassa viime kaudella finaaleihin yltäneet Lev Prahan vetäytyminen sekä monien seurojen huhutut talousongelmat.

Kapanen on seurannut nykysuuntaa huolestuneena.

– Totta kai venäläinen johtamistapa on aina venäläistä johtamistapaa, siellä kaikki on mahdollista. Ylipäätänsä se mitä on kuullut ja vielä tuo Prahan esimerkki, eli että finaalijoukkue vedetään kokonaan kuvasta, kyllä se kertoo siitä, että missä mennään. Mutta samalla fakta on se, että niitä joukkueita pitää osata johtaakin, Kapanen heittää HuippuKiekko-sivuston haastattelussa ja jatkaa:

– Sama pätee niin joukkueena pelillisesti mutta myös rahoituspuolella. Siinä on varmasti vielä paljon parantamisen varaa varsinkin Venäjän päässä.

Millaisia ajatuksia Jokereiden menestymishaaveista nousee esille 36-vuotiaalla sentterillä? Entä mitä on jäänyt päällimmäisenä käteen pitkän tauon jälkeen Suomeen paluusta?

Näistä lisää haastattelusta, jonka löydät kokonaisuudessaan täältä.