Columbus Blue Jackets on yhä ilman sopimusta seuran ykkössentterin Ryan Johansenin kanssa. Johansenin ja Columbuksen neuvottelut eivät ole viime viikkoina edenneet yhtään ja näyttää siltä, että nuorella hyökkääjällä ei ole sopimusta, kun Columbuksen harjoitusleiri käynnistyy syyskuun puolivälin jälkeen.

Columbus Dispatchin toimittajan Aaron Portzlinen mukaan Columbus voi Johansenin sopimuksettomuuden johdosta kutsua harjoitusleirilleen try-out-pelaajia. Erityisesti Portzline vihjailee Columbuksen kiinnostuksesta Saku Koivua kohtaan.

– Perjantaina GM Jarmo Kekäläinen sanoi, että try-outit ovat epätodennäköisiä, varsinkin leirin alkupuoliskolla. Blue Jacketsilla on monia nuoria pelaajia leirillä ja seurajohto haluaa nähdä sen, miten he ovat kehittyneet, mutta pysykää kuulolla (eli pidä puhelin auki Saku), Portzline kirjoitti Columbuksen try-out-mahdollisuuksista.

Yksi mahdollisuus Portzlinen mukaan Johansenin aukon täyttämiseen olisi se, että Boone Jenner siirtyisi laidalta sentterin paikalle. Jenner teki viime kaudella Columbuksessa 72 runkosarjaottelussa 29 pistettä.