Pitkän NHL-uran pelanneen suomalaisen paita kattoon Dallasissa? – ”Harkitsemme ehdottomasti sitä”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsissa ollaan tällä hetkellä erittäin innoissaan, sillä seuran näkymät ovat tällä hetkellä erittäin lupaavat.

On huippuhankintoja, positiivista suuntaa edellisvuodelta ja niin edelleen.

Menneisyydestäkin ponnahtaa yksi asia esille, joka tällä hetkellä mietityttää. Nimittäin pitkään seurassa pelanneiden venäläispuolustajan Sergei Zubovin ja suomalaislaiturin Jere Lehtisen paitojen nostaminen kotiareenan kattoon Dallasissa.

Sitä tosissaan pohditaan organisaatiossa.

– Ehkä hirveän moni ei arvosta tarpeeksi sitä kuinka kovan ja valtaisan työurakan Zubov ja Lehtinen ovat tehneet tämän organisaation eteen. Oma mielipiteeni on se, että harkitsemme ehdottomasti sitä, Starsin presidentti Jim Lites sanoi aiheeseen liittyen Dallas Morning Newsille.

– He ovat kaksi erittäin merkittävää pelaajaa, joita ei ole vielä nostettu Hall of Fameen. Uskon, että olemme erittäin avoimia idella paitojen nostamisesta kattoon.

Numerolla 56 Dallas-paidassa pelannut Zubov edusti Starsia NHL-uransa aikana yhteensä 12 kauden ajan. Yhteensä NHL-pelejä hänelle kertyi runkosarjakamppailuiden osalta 1068 ja pudotuspeleissä 164.

Lehtinen, joka nykyään toimii Leijonien GM:nä, edusti Starsia 14 kauden ajan pelaten yhteensä 875 runkosarja- ja 108 pudotuspeliottelua NHL-uransa aikana. Lehtisen numero Dallasissa oli 26.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.