Huhu: NHL-seura suunnittelee isoa pelaajakauppaa

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals on CSN Washingtonin mukaan mahdollisesti kauppaamassa puolustaja Mike Greenin.

Greenin on huhuttu olevan Detroit Red Wingsin kiikareissa. CSN Washingtonin mukaan Capitals todennäköisesti haluaisi Detroitilta hyökkääjä Gustav Nyquistin, jolla on Capitalsin päävalmentajan Barry Trotzin mielestä edessä luistava tulevaisuus.

Greenin sekä Nyquistin nykyiset sopimukset päättyvät tämän kauden jälkeen. Erona pelaajin tilanteissa on se, että Nyquistista tulee rajoitettu vapaa agentti ja Greenistä rajoittamaton vapaa agentti, joten todennäköisesti Washingtonin tulisi tarjota Red Wingsille Greenin lisäksi myös jotain muuta, mikäli seura haluaa Nyquistin.

Nyquist pelasi läpimurtokauden viime kautena, kun hän niittasi 57 NHL-peliin tehot 28+20.

Green teki viime kaudella 70 ottelussa 38 tehopistettä. Hän on uransa parhaimmalla kaudella (2009-10) tehnyt 75 ottelussa 76 pistettä.