Rangersin ruotsalainen tähtivahti harmittelee päästämäänsä ratkaisumaalia – ”Miksi se meni noin?”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin ruotsalaisvahti Henrik Lundqvist oli heti Stanley Cup -finaaleiden päättymisen jälkeen erittäin pettynyt ja on edelleen.

Tappio Los Angeles Kingsille finaaleissa otti koville ja ottaa vielä ainakin tovin ajan.

– Pitää vain yrittää päästä ylös ja yrittää päästä uudelleen tuohon mahdollisuuteen kiinni. Kyllä se on erittäin kovaa, kun tietää miten lähellä sitä tuli oltua, Lundqvist sanoi Rangersin kauden päätösmediatapahtuman yhteydessä.

Lundqvist aikoo nyt suunnata kotimaahansa Ruotsiin, missä hän toivoo saavansa hyvää perspektiä siitä, kuinka hienoon suoritukseen Rangers silti ylsi, vaikka Stanley Cup -finaaleissa Kings olikin parempi.

– Jos katsoo kolmea viime kautta, niin olemme oikealla tiellä. Olemme tehneet paljon hienoja asioita ja se nostaa odotuksia seuraavaa kautta ajatellen. Tuossa samassa paikassa haluaa olla uudelleen ja haastaa itsensä yhä uudestaan, Lundqvist pohti jatkaen omista suorituksistaan tällä kaudella.

– Olen tyytyväinen siihen miten pelasin, varsinkin kauden jälkimmäisellä jaksolla. Yritin vain haastaa itseäni sen suhteen, että miten voisin jättää kaiken kaukaloon.

Mutta kovasti harmituksen ja mietiskelyn aiheena on ratkaiseva maali Kingsiä vastaan viidennessä pelissä, missä Alec Martinez pamautti voitonjuhlat käyntiin.

– Nuo on vain pysäytettävä. Sitä vain miettii ja sitä miettii muutenkin jokaista peliä. Miksi se meni noin? Nuo ajatukset tulevat olemaan yllä ainakin parin viikon ajan.

– Jokaisella kaudella sitä miettii eri asioita ja yrittää oppia niistä. Tämän kauden osalta tuo prosessi tulee kestämään vielä hieman pidempään, Lundqvist summaa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️