NHL:n vapaiden agenttien markkinat aukeavat tiistaina 1.7. kello 19 Suomen aikaa.

Suomalaisittain mielenkiintoisia nimiä markkinoilla ovat muun muassa Jussi Jokinen, Olli Jokinen, Ville Leino ja Sami Salo. Erittäin mielenkiintoinen on myös Leo Komarovin tilanne. Hyökkääjä on palaamassa KHL:stä ensi kaudeksi NHL:ään ja hän on 1.7. vapaa solmimaan sopimuksen minkä tahansa NHL-joukkueen kanssa.

Toimittajat Antti Eteläaho ja Ilari Savonen ottivat kantaa suomalaisten osakkeisiin vapailla markkinoilla HuippuKiekko-sivuston vapaiden markkinoiden ennakossa.

– Jussi Jokinen on varmasti suurimman sopimuksen saava suomalaispelaaja. Hänestä ovat kiinnostuneita useat seurat. Saku Koivun ura on tullut T-risteykseen. Hän joko tavoittelee Stanley Cupia vielä kerran tai lopettaa uransa. Komarov haluaa ison sopimuksen NHL:stä ja ehkä sen joku seura tarjoaakin, Eteläaho kertasi suomalaisten osakkeita.

– Komarovin perässä on useampi NHL-seura, Salo haluaa jatkaa NHL-uraansa, Petri Kontiolaa on viety vahvasti takaisin Pohjois-Amerikkaan, samoin Jussi Rynnästä, Leino haluaa pysyä siellä ja Koivu katsastaa varmasti sopimustarjoukset vielä sieltä. Jänniä aikoja! Huhuttuja uusia kohteita on näille pelaajille noussut jo esille, mutta hienoa on se, että nyt liikennettä näyttää muutenkin olevan mukavasti suomalaisten osalta myös NHL:ään päin, Savonen totesi suomalaispelureista.

Lue erittäin kattava vapaiden markkinoiden ennakko tästä!