NHL:n tämän kesän varaustilaisuudessa ensimmäisenä suomalaisista meni lopulta puolustaja Julius Honka, jonka riveihinsä nappasi Dallas Stars jo ensimmäisen kierroksen puolen välin kohdalla.

Honka päätyi lopulta vuorolla numero 14 Starsin riveihin. Kovia odotuksia Honkaa kohtaan luotiin nopeasti (lue lisää), mutta niihin Honka itse haluaa päästä vastaamaan.

Vahvuuksista nimenomaan hyökkäyspelin nuori puolustaja nostaa itse esille, kun isoimmista vahvuuksista häneltä itseltä kysyttiin.

– Hyökkäyspelaaminen, haluan olla vahvasti osa sitä ja esimerkiksi juuri ylivoimapeli, missä haluan pystyä käyttämään kovasti hyväksi sitä, että lauon oikealta puolelta. Nuo asiat ja tuo paketti vahvasti tuotuna, ne ovat niitä juttuja mitä haluan pyrkiä tuomaan tähän organisaatioon, Honka pohtii ja jatkoi tavoitteistaan:

– Olen valmis olemaan iso palanen niin puolustuksessa kuin muutenkin hyökkäyspelin suhteen, Honka pohtii lähtökohtiaan tuoreen seuran suhteen.

Draftissa Honka kuului aivan kärkikymmenikön jälkeen vahvasti ensimmäisen kierroksen keskijoukkioon, jossa hän meni lopulta kolmantena puolustajana ykköspickin Aaron Ekbladin ja seitsemännellä vuorolla Carolina Hurricanesiin päätyneen Haydn Fleuryn jälkeen.

Varaustilaisuus ylipäätänsä oli hieno kokemus Hongalle itselle.

– Oli todella jännittävää odotella siellä oman nimensä kuulemista, mutta samalla on hienoa päästä osaksi Starsin organisaatiota nyt.